Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Testékszer
2019. július 30. írta: Adriana Motta

Testékszer

nevtelen_1.png
Viki hajnalban arra ébred, hogy fázik. A takaró a bokájánál van, Zsolt alszik mellette. Hiányzik a férfi, aki enni és aludni jár haza. Viki a nyelvével, az ajkaival játszik a mellkasán, Zsolt percek alatt a hajába túr, a melléhez szorítja az arcát, nem engedi, hogy abbahagyja.
– Ne hagyd abba, Viki! – A nő keze az ágyékánál jár, férfiassága éledőben van. – Folytasd, Kicsim! – Élvezni akarja. Betölti Viki tenyerét, megfeszül a csípője. – Kicsim, lassan alul! – Nyújtja az időt, behunyt szemmel ellazítja magát. Viki alig érintve simogatja tovább. Óvja a férfit, és vigyáz a saját tenyerére, nehogy túl erősen markoljon. Egy egész órán keresztül simogatná gyengéden, ha Zsolt úgy akarná. – Kipróbálhatok valamit? Szólsz, ha fáj! – Mi lesz az? Viki ismét egyaránt izgatott, és fél az ismeretlentől. Zsolt benyúl az éjjeliszekrény fiókjába. Viki behunyja a szemét, elég, ha akkor tudja, amikor érzi. A jobb bimbóját megszorítja a csipesz, felszisszen. – Kicsim, fáj?
– Nehm!
– Nyisd ki a szemed! – Vikit őrzi, védi a bársonykék tekintet.
– Szorít. Mit csinálsz velem, Zso? Mi ez?
– Gyönyörű vagy! Gyönyörű testékszered van! – Felcsípteti bal oldalra is a mellcsipeszt. Pici talpacskáin gumiborítás védi a mellbimbót, és ezüstlánc köti össze a két oldalt. Zsolt pehelykönnyen csókol. Vikit hevíti és zavarja egyszerre, ami a testén van.
– Testékszer? Állítható? – Jobban tüzeli, mint ahogy szégyenbe hozza Zsolt játékszere.
– Nincs szorosra állítva, a gumiborítás véd. Szépít és vadít. Őrjítő a vékony lánc a melleden.
– Kicsit szorít.
– Különben lepottyanna. – Zsolt keze elindul, szemernyire érinti a feldíszített bimbókat, Viki csókokban örvénylik. Zsolt szája, nyelve váltja fel az ujjait. A lány már nem érzi a szorítást, pusztán a gerjesztő bizsergést.
A kielégülés nyugalma után lekapcsolják az éjjeli lámpát.
Korán kezdődnek a napjai. A plédet lehúzza Viki derekára, látni akarja, amíg a hálószobában jár-kel. Végül betakarja a lányt, búcsúpuszit ad, megreggelizik. Kabátban megy vissza a hálószobába a reggeli ráadás csókra, mielőtt elindul.
Beül a fekete Lexusba, kigurul a garázsból, gázt ad. Elkezdődött egy új év, a megbízásai száma gyarapszik. Ma Fóton kezdi a munkát, szerencséje lesz, ha este tízre hazaér. Addig nyakig merül a mocsokba. Az egész hete ilyen. Ezért ment egyetemre, ezt választotta.
A legrosszabbkor bántalmazták a barátját, most ez a legfontosabb ügye. Vikire gondol, a szilveszterre, és a tegnap esti együttlétre. Szüksége van a szex változatosságára, kikapcsolja, relaxálja. Szereti Vikit, kell az ágyban, és kell az intelligenciája. Itt van Peti ügye, Nóri támaszkodhat Vikire. Zsolt a lány türelmét figyelemmel és őszinteséggel igyekszik viszonozni. A forgalom most éledezik a városban, a munkáját kora reggel kezdő ügyvéd híreket és zenét hallgat a kocsiban az irodáig. Az első táncuk óta tisztában van vele, hogy a múltja után Vikit kizárólag akkor tarthatja meg, ha szavahihető marad számára.
Viki nyolc körül ébred. Zsolt rohant, szétszórva hagyta a reggeli edényeket. Elmosogat utána. Elmosogatni is szeret a férfi után. Szereti Zsoltot. Elképzelése nincs, mikor fogja megmondani neki. Képtelen a szót kiejteni, talán mert az apja gyermekkorában arra nevelte, hogy ne bízzon a férfiakban.

Olvasd a facebookon a Csokrok nélkült már az inkubátorban, a kézirat elkészülte során!

Párkapcsolat - Csokrok nélkül, zárt csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr6214987860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása