Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
SWINGER KLUBBAN JÁRTAM: A rovat bemutatkozása
2017. április 26. írta: Adriana Motta

SWINGER KLUBBAN JÁRTAM: A rovat bemutatkozása

Rovat: Swinger klubban jártam

piros.jpg

Nem szerepelt kamaszkori álmaim között, hogy átlépem egy swinger klub küszöbét, ám azt sem terveztem, hogy írónő leszek. A főiskola alatt három-négy kapcsolatom volt, nem tartottak számon a kicsapongó lányok között. A diplomám átvételéhez már a leendő férjem gratulált, a szex változatosságát együtt fedeztük fel. Az análhoz még pornófilmet sem kell nézned, elég a józan ész, melyik izom hogyan tágul fájdalommentesen és persze türelem, figyelem, különösen a férfi részéről. De alapvetően kíváncsiság kell hozzá, akard felfedezni, milyen érzés lehet. Őszintén? Nőként nem éreztem nagy durranásnak, ám nem is kellemetlen, viszont büszke voltam magamra. Úgy éreztem, modern nő vagyok, a szexuális életünk kellően változatos, ha ebben is partner leszek. Az első aktusban a meglepő Gábor arca, élvezete volt. Nem tudom, miért volt más, mint a hagyományos behatolásos szexnél, mégis más volt, azonnal megszerettem úgy látni, hallani azokat a hangokat. A mosolya, az elégedettsége is felszabadultabb volt a kielégülés utáni relaxáció alatt. Melyik férfi ne vágyra a popsiszexre? És ő biztos lehetett benne, hogy ezután rendszeresen része lesz benne a hitvesi ágyban.

Az oral - mi nők bevalljuk, vagy nem valljuk -, mégis bonyolultabb ügy. Nézzük a felnőtt filmeket és azt hisszük, ezzel az adottsággal is születünk, akárcsak a puncinkkal. Pedig dehogy! Időnként működött kettőnk között, máskor Gábor kivette önmagát a számból, a saját kezébe vette az ügyet, amíg készen nem állt az immár hagyományos együttlétre. Máskor térdeltem a lába közé, próbáltam rajta hasalva, 69-szerűen, a fenekemet mutatva látványnak, max mégis félerőnek nevezhetem, amit elértem. Jó darabig észre sem vettem ezeket a kizökkenéseket, amíg egy másik ok miatt kirobbant hálószobai vita során szó szót követett. A téma nem a szájszex volt, de mindketten harcoltunk az utolsó szó jogáért. A férjemből a vita tetőfokán kicsúszott a bűvös, bántó, megalázó, mégis problémamegoldó mondat: "Azt hiszed, nekem olyan jó, amikor harapsz?" ... A föld nem nyílt meg alattam, de hirtelen még bőgni sem voltam képes.

siras.jpg

Veszekedtél már a kedveseddel szex miatt? Ha most azt válaszoltad, hogy nem, akkor: A. nem vagy őszinte -, B. egymással nem vagytok őszinték -, C. szerelmetek a kezdeti évek hőfokán lobog. Arra biztosan jó egy ilyen vita, hogy amit a férjed alapjáratban, tapintatból nem vág a fejedhez, ilyenkor kipattan belőle. Hetekig elkísért a jeges vízzel nyakon öntöttség érzése, dermedten, magamba roskadva, egyedül néztem azokat a pornófilmeket, amiben a profik így elégítik ki a pasikat. Az interneten kutakodtam, más is ilyen béna, mint én? A megoldás ott hevert a szemem előtt a konyhánkban, csak addig azt hittem, hogy a banánnyalogatós képek csupán viccek. Megoldást hozott a banán és a kölcsönös figyelem. Nem a robbanó kritikáig kell eljutni, hanem a férfinek időben rád szólni, ha záródik a szád. Javaslom az uraknak, akik nem nyújtanak segítséget a partnerüknek, ha erre szükség van, szopogassák ők azt a banánt úgy fél óráig, hogy a foguk nyoma ne karcolja! Aki ezt megteszi és izomláz nélkül megússza, ők írjanak rám az FB-n egy meglepetés szexkütyüért! Ígérem, postázom neki!

Megszülettek a gyerekeink, ami természetesen mindent felborított. Az együttlétek ritkábbakká váltak, szex akkor jött szóba, amikor mindkét gyerek aludt. Heti egy-két lehetőség lett volna, de ilyenkor inkább mi is szunnyadtunk. Ha mégis kamatyolás volt a program, figyelnünk kellett arra, hogy a szomszéd szobában a kicsik fel ne ébredjenek. Ez az időszak nem  a nemi élet aranykora egy házaspár életében. A nagymamák többet jöttek hozzánk, minthogy a gyerekek aludjanak náluk. Az óvoda kezdetekor oldódtak a viszonyok, a gyerekek érkeztek a nagyszülőkhöz. Később a lakást családi házra cseréltük. Hurrá! Éjszakákat végigalvó iskolások, kellő távolságra lévő hálószobák, az előző évek után maga volt az intimitás kánanánja. Azt hittük. A jónál lehet mégis jobb. Gábor munkahelyet váltott, nemcsak önállóvá vált, saját időbeosztással, hanem közelebb is volt az irodája. Mikor, hogyan, honnan a fenéből jött az ötlet, amikor először vettem a bátorságot, hogy felhívjam munkaidő alatt, mert éppen rám tört a kamatyláz? Ma is elpirulok, ha visszaemlékszem a hívásra, féltem a visszautasítástól. Talán ilyen érzés lehet, amikor a srácok először lépnek oda egy ismeretlen lányhoz. Beláttam, bátorság kell ahhoz, hogy a kudarctól való félelemmel a gyomorszájad környékén szexet kérj egy pasitól. Ugyan? Munkaidő alatt? Egy tárgyalás kellős közepén vagy két fontos akta között? Előre hallottam magamban, ahogy kioktat. És különben is, úgysem engedné el a főnöke. Jahh, már nincs is főnöke! És vissza sem utasított!

Visszatért az életünkbe a szexnek az a szabad időszaka, ami a gyerekek előtt, a házasságunk elején volt. Rendszeressé nem váltak a napközbeni szeretkezések, volt olyan is, hogy nem szakadhatott el az irodájától. De a teljes felszabadultság kapuja ismét kinyílt, és időnként átléptünk rajta.

irono.jpg

Így talált rám egy bárgyú, azonban ha az eladási példányszámokat nézzük, mégis vezető bestseller könyv. Talán csak a remeteként élő nők nem olvasták, nem hallottak róla. Megosztotta a nőket, azoknak a táborába tartozom, akik elutasítják, mitöbb taszít a tartalma. Értetlenül szemlélem nőtársaimat, akik hosszú, tömött sorokban vonultak a moziba megnézni a BDSM limonádét. Évekbe és számtalan barátnői beszélgetésbe tellett megértenem őket. Évszázadok óta a vallás és közép-kelet európai régiónkban a kommunista rezsim által elfojtott, vibráló szexuális élet utáni vágy nők tömegeinél így talált utat magának.

Képtelen voltam elfogadni, hogy a vibráló erotikának ez lenne a módja. Valakitől, valahol, nem emlékszem, kitől és hol, véletlenül hallottam az amerikai katonafeleség cserékről, és belefutottam a felnőtt filmek "swinger" kategóriájába. Gondoltam egy merészet, mi történik akkor, ha egy fiatal, szingli, swinger srác beleszeret, meg akar őrizni maga mellett egy lányt, AZT A LÁNYT? A tapasztalt, profi szerető a szex ABC minden tudásával felszerelkezve.

Visszautasítom E.L. Jamest, mert a főhőse erőszakos, és mégis köszönet neki, hisz megmutatta, hogy szabad szextörténetet papírra vetni.  Izgultam, kiadót kerestem, íróiskolába is jártam, eljutottam a magam elé kitűzött csúcsra. Utam végére értem, megjelent a könyvem.

Te is elhiszed, hogy a könyv megjelenésével az írónő eléri a célját, igaz-e? Tévedsz, én is tévedtem! Azt hagyjuk, hogy el is kell adni a művedet, de darázsfészekbe nyúltam. A fél magyar swinger szubkultúra utolért az FB-n. Hidd el, nem csak egy-két tucat emberről van szó! Szerzőtársnőm, aki akkor már gyakorló swinger volt, és a könyve csupán néhány hónappal korábban jelent meg a sajátomnál, lehúzta rólam a vizes lepedőt, úgy érezte, beletenyerelek a világukba. Vivien javára legyen írva, hogy amint elindult köztünk a kommunikáció, azonnal csitult a vita is. Nem tudom, napjainkban hívhatom-e barátinak az ismeretségünket, de korrekt kollegiálisnak, minimum jónak nevezhetem. 

Szerencsére a swinger társadalom másik fele nyitottan fogadott, lehetőséget kaptam tőlük, hogy minden elköteleződés nélkül megismerjem a valós swinger világot. Én kérdeztem, ők válaszoltak, nyíltan, tabuk nélkül. Sorra követték egymást a pozitív meglepetések. Minden szociológiai, statisztikai vizsgálat, kontrollcsoportos kutatás nélkül állítom, hogy kb. 10% kőbunkó, azonban a "maradék" 90% intelligenciája, kulturáltsága a magyar átlag felett van. Aki nem hisz, járjon utána... ! Ezek a hölgyek és urak bárkinek elérhetőek, ahogy én rájuk találtam, későbbiekben a blogon magam is teszek majd útjelző táblákat.

Szóval elérkeztünk a bevezetőnek ahhoz a pontjához, hogy a fantázia után találkoztam az igazi, földi többesszex léttel. Én csupán egy erotikus könyvet szerettem volna írni, mert a Szürke óta végre szabad ilyeneket is papírra vetni! Ehelyett fordult velem a világ. Természetesen feltették nekem a kérdést: "Nincs kedvetek kipróbálni?"

Hetekig vívódtam magamban, mielőtt kínlódva, nyögdécselve továbbítani mertem a férjem felé, aki gondolkodás nélkül két laza szóval válaszolt: "Mikor megyünk?"

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr4612454881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cardiobascuralis 3 2017.04.26. 22:10:48

A firkálmány helyes címe:
Egy sosem baszott, pattanásos 15 éves kisfiú képzelgései.

Gour 2017.04.26. 22:35:39

Aki tizenéves kapcsolatban még képes megdugni a saját nőjét az egy perverz vadállat.

2017.04.27. 00:48:42

"Én csupán egy erotikus könyvet szerettem volna írni, mert a Szürke óta végre szabad ilyeneket is papírra vetni! "

Az erotikus-, sőt pornóirodalom sem a az A szürke ötven árnyalata című könyvvel kezdődött.
Az meg, hogy egy ilyen bestseller piacra dobása után akar valaki egy ezredik erotikus könyvet írni, nem sok alkotói eredetiségről árulkodik.

A swingerblog ötlete is milyen eredeti... ja nem. Csak blogponthun ez kb. a tizedik.

Adriana Motta · http://www.swingerkonyv.hu/ 2017.04.27. 01:47:11

@karandash: Igazad van, visszanyúlhattam volna Anne Desclos-ig is, aki Pauline Réage néven publikálta a művét, ám abban az időben a regénye miatt per alá vették a kiadót.
A másik felvetésedről annyit, hogy Agatha Christie után is voltak, vannak, lesznek "eredeti" krimiírók.
Ha a blogon körülnézel, látni fogod, hogy a swinger csupán egy szelete. Javaslom, hogy térj vissza később, hiszen a blog a kezdeti lépéseit teszi meg, ahogy azt a "Meghívóban" jelzem.

Burgermeister 2017.04.27. 08:27:10

A bakancslistám elég hosszu volt, alig maradt már vmi pipa nélkül. Swinger is megvolt, nem egy nagy durranás. Rálehet erre is unni.

LFather 2017.04.27. 15:10:52

Szerintem aki a saját férjét/feleségét gyakorlatilag felkínálja másnak (csak azért, hogy ő is félrekettyintsen), az konkrétan.. izé... hülye. Ha a párkapcsolati hűség nem megy, akkor nem kell párkapcsolatban élni, pláne nem még gyerekeket is vállalni. Ugyanis - többek közt - bármilyen kavics kerül a fogaskerekek közé, ők lesznek az elsők, akiken leginkább csattan az ostor.

2017.04.27. 15:10:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: én sem azt írtam, hogy rosszul ír (messze könnyedebb, természetesebb a stílusa, mint a blogponthus swingerblogok szerzőinek), csak hogy nem túk eredeti ez a swinger dolog. Írni szabad róla, csak eléggé lerágott csont.

@Burgermeister: nálam is valami ilyesmi ment végbe, többes szex már annyira nem izgat, legalábbis azokkal, akik most körülvesznek, lehet, hogy csak környezetváltozásra lenne szükségem, új emberekre, akik érdekelnek, inspirálnak szexuálisan és szellemileg is.

@MaxVal BircaMan HJCD: annyira mindegy, hogy házas vagy elvált az ember, ha ugyanúgy megélheti a vágyait (most a házasság és válás anyagi vonzataitól eltekintek). Eleve megházasodni nincs semmi értelme szerintem.

Irbisz 2017.04.27. 15:12:43

@Gour: Vagy nem olyan balek hogy valami unalmas hp-t vett el felesegül, aki mar csak ott van a nyakan es a vagyon/gyerek miatt nem lehet töle elvalni :)

Gabenpetit 2017.04.28. 09:49:35

HAt az iroi vena nem sok nyomat latom a beirason, a gondolatok csaponganak, eles kanyarokkal valt a szopas hibajanak felismeresebol a konyviras jelentosegeig... Ha valoban iro az iroja, a kovetkezo bejegyzesekhez ajanlom a hosszasabb toprengest a kivitelezesen, a gondolatok elrendezesen, hogy valami ive legyen az irasnak. Egy szvinger klub (vagy swinger club, de a kettot keverni nem kellene) meglatogatasa onmagaban semmilyen kulonleges esemeny. Olyan mint alaltkertbe menni. A Halassy fele beszamolok sokkal olvasmanyosabbak, lehet peldat venni.

Adriana Motta · http://www.swingerkonyv.hu/ 2017.04.28. 10:08:13

@Gabenpetit: A szopás hibájának felismerése és a könyvírás első betűvetése között megszülettek, iskolássá cseperedtek a gyerekek. Hozzátartozik életünk ezen korszakának ívéhez az is, hogy a férjem immár szabadon, önmagának oszthatta be a munkaidejét. De hát erről olvastál, írtam róla :) Annak ellenére, hogy "állatkertnek" nevezed a klubot, mégis hiányolod a szaftos jelenetet. Eljön annak is az ideje. Egy monogám párnak, akik a klasszikus neveltetést hozzák magukkal, az érdeklődés felébredése után meg kell tennie a saját útját, hogy becsengessen először a klubba. Haladjunk időrendben, a kezdet ennek az útnak a bemutatása! Ha kitekintést szeretnél a swinger ill. az erotikus irodalomra, az "Adriana olvas" rovatban fogod megtalálni, A "Meghívóban" ígérteknek megfelelően töltöm fel folyamatosan a posztokat.

Gabenpetit 2017.04.28. 22:28:24

@Adriana Motta: Nem ertettem amit irtam. A klubot nem hasonlitottam allatkerthez. A cselekedet hasnolosaga olyan mntha allatkrtbe mennel es arrol irnal. Nem hianyzik nekem a szaftos jelenet, azt leirni az erotikus irodalom resze, te eddig csupan erotikus tevekenysegrol irtal, bikfa nyelven. A valaszodbol itelve sem irni, sem szoveget ertelemezni nem igazan tudsz. Remelem sikeres lesz a blogod, de ha ez a hetkoznapi stilus marad, akkor elsullyed ez is, mint a blogok 99.9%-a.
Csak hogy ertheto legyen: nem kuriozum egy szvingerklub, sem az hogyan kefeltek romma, ha volt ilyen. Az olvasonak az utazas kell, hogy oda tudja kepzelni magat, atelja mait te ateltel es meg kivansz osztani. De ha a szoveget csupan kivul tudja szemlelni, fabatkat sem er az egesz, akar csopog, akar nem. A tema meg amugy is megoszto, sokan itelkezni fognak, a tarsadalom kis resze erti es erzi mirol szol ez a partnercseres, egymas elotti szex. Fejlettebb kulturakban is csak egy szuk tarsadalami reteg tudja megfeleloen kezelni, sokan csak a potya kufircot latjak benne.

Várszegi Orsolya 2017.04.28. 22:28:26

Kíváncsian várom a saját tapasztalataidat!
süti beállítások módosítása