Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Éles bevetés
2019. június 10. írta: Adriana Motta

Éles bevetés

ararat_konyak.jpgGábor egyedül érkezik a klubba.

– Mit csináltok ma? – Doki érdeklődik tőle.

– Szobára megyünk.

– Hányan? – Gábor három ujját mutatja. – Balázs tudja? Miért nem együtt jöttetek?

– Nem vagyok az ifjú Vadnai dajkája, idetalál önállóan.

– Ifjú Vadnai? – Lalo fülét üti meg a név használata.

– Így hívják, nem? – Doki válaszol.

– Balázsnak hívják! Doki, engedjétek el a Vadnai családot!

– Mit bontunk az első alkalomra? – Misi lezárja a barátai között fellobbanó szikrát.

– Erre gondolsz? – Gábor tíz éves Ararat brandyt tesz az asztalra. Ma étkezőasztalnál ülnek, nem alacsony dohányzó asztalnál. Nyolc éve a szobákban lévő ágyak voltak újak, a többi bútort innen-onnan szedték össze, hagyománnyá vált a vegyes berendezés.

– Sziasztok! Mire iszunk! – megérkezik Balázs. Szakított Valival, túl van öt-hat kalandon.

– Ma ne válassz lányt! Együtt töltjük az éjszakát. – Gábornak magyarázatot kell adni a Balázsra kiülő mély meghökkenés miatt. – Nyugi, én is a lányokat szeretem! Tudod, hol vagy.

Gábor és Doki spontán, egyeztetés nélkül, mégis ugyanarra gondolva fokozza az éjszaka férfias játékát, ki csábít hamarabb édeshármasba egy lányt. Balázs éjfél után Dokitól kap sms-t : „Kettes szoba.”  Elbúcsúzik a táncpartnerétől, benyit a szobába. Tudja, hogy miért jött, de a reflexei vezetik, vissza akar fordulni.

– Jó helyen jársz, Balázs! – Doki egy barna lány mellől hívja. – Gyere közelebb! – „Úgy pirul el, mint Vica.”  – Doki felfedezi a hasonlóságot.

– Gyere, Balázs! – a lány is hívja. A fiú bátortalanul lép az ágyhoz, a lány a nadrágját gombolja ki.

– Nem veszed le a pólód? – Doki kérdezi, miközben csókolja Betti nyakát. Elmúlik Balázs zavara, az ágyékára fogja a lány száját. „Pillanatok alatt kinyílik a kölyök. Tehetséges arc.” – Doki figyeli a mozdulatokat. Balázs növekvő vággyal tartja magán a cirkáló nyelvet. A fiúnak Dokira esik a pillantása, elpirul ismét, nem szokta meg a harmadik szempárt. Doki segít, „folytasd” hangtalanul mozdul a szája. Balázs nem ismeri a kézjeleiket, Doki forgó, nyújtott mutatóujja magától értetődő. A fiú elsül Betti szájában, hármasban dőlhetnek a lepedőre, a nő a férfiak között tüzel. Doki tenyerét lefelé fordítja, majd süllyeszti:„Pihenj!” - üzeni, ő veszi kezelésbe Bettit. Ma este kétfelé kell figyelnie, a lányra és fiatal fiúra. Balázs tanácstalan, mit tegyen, Dokira vár, aki a lánnyal van elfoglalva. Hogy csinálja? – Dokit figyeli. A tapasztalt nőcsábász a harmadik pozícióban sem lankad. A lány hason fekve emeli a csípőjét, Doki keze a hasa alatt megtalálja a csiklóját.

– Várj, kislány, ne szaladj! Szép vagy, almácska a feneked, beleharapnék. Repkedni fogsz, pillangóm! – A felcsigázott női test még nem élvez. Betti kinyújtja a könyökét, négykézláb nyomja csípőjét a férfi ágyéka felé, nem mozdul, Doki csúszkál ki-be, a nyakánál előre nyúl, így feszíti hátra az állát. – Meg ne mozdulj, dögös vagy! Ezer pasid volt már? Tudod, mit tegyél. – súgja a fülébe. A nő erőtlenül hull a lepedőre. Doki még mindig tettre kész. Hogy csinálja? Hátára fordítja a nőt. – Nyisd szét! – ismét behatol. Balázs képtelen lépést tartani, ő már elsült volna. „Reloading.” Balázs újratöltődik. – Nézz rám, kislány! Vakító a szemed! – Doki a lány arca mellett támaszkodik, egymáson fekve a csípőjük ér össze. – Csókot vár a szád. – A nő szája után a mellére csúszik. – Akarja ezt a melled?

– Nagyon.

– Folytassam?

– Ihgen. – Doki keze Betti feneke felé halad. – Nehm!

– Dehogynem! – Betti megfeszíti a fenekét, riadtan néz, Doki mosolyog. – Lazán, kislány! Nem bántalak! Élvezni fogod! – A nő nem oldódik. Doki elveszi a kezét, Betti mellé fekszik. – Vigyáztam rád eddig is! Bízz bennem! – A lány Dokiba kapaszkodik, hevesen csókolja, ismét kívánja a férfit. Doki ágyéka a lepedőhöz szögezi a kilövellés pillanataiban. Balázsnak várnia kell, Doki a nő másik oldalán fekszik. A férfi hangja visszatér, meg kell kérdezni, a fiú mit szeretne. Ráfordul a lányra, megcsókolja a mellét, Balázs arca szemmagasságban van.  – „Mit akarsz?” – A tátogás mellé akaratlanul emelkedik a kézjel, a tenyér terpesztett ujjakkal.

– Nem tudom. – A fiú felhúzza a vállát.

– „Orál?” – Doki megérinti a saját száját. Balázs határozatlan. – „Megdugod?” – Ökölbe hajlanak a férfi ujjai. – „Orál! Csináld!” – Doki ismét activity segítségével, szótlanul írányít: megérinti a száját, majd a már megismert függőlegesen nyújtott mutatóujj „hajrá”-ja segít, visszadől pihenni. Balázs bizonytalan, mikor kezdje, a nő most élvezett. Doki nem segít, a fiúra bízza. Bassza meg! Óvszer íze van a csajnak! – Doki kapcsol. Visszahajol a lány melléhez. – „Várj!” – Folytatódik a néma társalgás, tenyérét Balázs elé tartja: a stop jel. Ásványvizet hoz, kínálja a lányt is. Balázs nem érti az időhúzást, komplett az újratöltés. The game reloaded. Óvatosan szétnyitja a nő combját, felhúzza a térdét, így több a hely, megkóstolja. Megérti az ásványvizet, Doki kéztávolságban, az éjjeli szekrényen hagyta. Az ujjait használja, becsúsztatja, a lány cseppfolyósodik, az íze felülmúlja az óvszer nyomát. Behatol. Basszus, korai! – Doki a gyönyör nyomát sem fedezi fel a nőn. Tapasztaltan tér vissza a csiklóhoz, szopja a mellét. Tenyere lefelé fordítva üzeni Balázsnak: „Kitartás” – az activity időt kér. Ketten összehozzák a nő harmadik orgazmusát.

Az éjszaka eseményeit a szokásos reggeli mellett legízletesebb megdumálni.  

– Mindig ennyit beszélsz az ágyban? – Balázs csodálkozik.

– Beszélgetek. A fül erogén zóna, varázsereje van a szavaknak.

– Mi van a hallgatag pasikkal?

– A néma Leventékkel? – Levente! – Balázsnak nem ugrik be, Dokinak igen. Viki már szakított Zsolttal, Leventével randizik. – Sajnálom őket.

– Hogy csinálod ilyen sokáig?

– Az erekciót? Lazítok közben, másra figyelek. A falon egy foltra zoomolok, vagy a vázán a szegfű szirmára fókuszálok. Mindenkinek megvan a technikája, keresd meg a sajátodat!

– Ti kitől tanultatok? Segít, ha nem mozogsz?

– Lányoktól és reggelik közben egymástól. A bénultság végső megoldás, szólni kell a lánynak is, hogy ne mozduljon.

– Kibeszéltétek együtt a csajokat? A szerelmeket is?

– Megbeszéltük az éjszakát. Amíg tart a szerelem, egy életre tervezel. Azt a nőt nem hozzuk szóba, akkor sem ha vége. Nem volt még feledhetetlen nőm.

– Kerülöd? Mi lesz, ha találkozol valakivel?

– Kötetlenül, csajozva, bulikban akartam élni. Nehéz egy ilyen találkozásba belefutni, tervezni felesleges. Ide a lányok nem azért járnak. Zso sem itt ismerkedett meg a nővéreddel. Amikor megtalálom a saját Vicámat, én sem jövök többet. – Doki nem hitt benne, hogy Zsolt véglegesnek tűnő kapcsolata valósággá válik, abban sem, hogy meggondolatlanul ellöki magától.

Olvasd a facebookon a Csokrok nélkült már az inkubátorban, a kézirat elkészülte során!

Párkapcsolat - Csokrok nélkül, zárt csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr8314888040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása