Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Türelmetlen apajelölt
2019. szeptember 08. írta: Adriana Motta

Türelmetlen apajelölt

turelmetlen_apa.jpg

Hétről hétre csökken az előjátékra „pazarolt” idő, délután különösen, a hazáig tartó utat használja ki, szóban, csókokkal a piros lámpáknál és Viki combjához ragad a tenyere, fel-felcsúszva a sóvárgást élesztő csiklandós területig. A lakásban türelmetlen, önmaga tökéletesen harcképessé válik. A zakója már kigombolva, a nyakkendő meglazítva.

- Vedd le rólam ezt a szart! – A nyakkendőre gondol, miközben Viki blúzát fejti le, nem hagy választást, a nő feladatává az ing kigombolását teszi. A hálószoba használhatatlan, Viki nem fogadja el, hogy a gyerekei lepedőjén szeretkezzenek.

A behatolás lassú és mély, az út végéig érő, a befejezés szinte felöklelő, időnként fájdalmas a nőnek, de Zsoltot ez sem érdekli. „Finomabban!” – hiába kéri Viki.

– Mindjárt túl leszel rajta, akarlak mindkettőtöket! – érkezik a válasz.

Zsolt másként jár a világban, állapotos kismamákat látva azon gondolkodik, hogyan lépnek azzal a terebélyes hasukkal.  Türelmetlenül várja, hogy Vikit így lássa. Éjjelente beoson mellé a dolgozószoba kényelmetlen, egyszemélyes ágyára, nem telhet el nap az apajelölti feladatok teljesítése nélkül. Zsolt visszalép a régi énjébe, tervez, dönt és cselekszik.

Rendszeresen besettenkedik éjfél körül, amikor bezárja az utolsó aktát, a gyerekek lefektetése után muszáj pár órát dolgoznia. Vagy kora reggel érkezik, munkába indulás előtt.

- Korábbra állítod az ébresztőt? – Az ablak lehúzott redőnyén fény szűrődik be, Viki innen tudja, az éjjel melyik szakaszában ébreszti.

- Csak húsz perc, de nem kell korábbra állítanom. Gyereket akarok csinálni.

- Aludni szeretnék, hagyjál néhány éjszaka, kérlek! Kimerülten a baba sem jön össze.

- Nem kell ébresztő, felkelt valami, vágyom rátok. Egy-két hónap, Kicsim. Nem várhatunk éveket. Hiányoztál. – Elkopik a szó. Bebújik Viki mellé, átkarolja, Viki nem érti hogyan, kész az együttlétre. Azonnal behatol, keményen megbassza a feleségét, befejezi az aktust, betakarja Vikit. Vikinek nemhogy orgazmusa nincs, öröm nincs a szexben, úgy érzi a fogantatásért, Zsolt számára, Zsolt gyerekéért kell léteznie. - Fel akarlak csinálni! Érezni, ahogy átvesszük az uralmat feletted! – Viki elfogadja, hogy nem a párja van vele, hanem az apa. Kárpótolják, biztonságot adnak a gyerekcsináló szeretkezések utáni csókok, ölelések – Milyen törékeny vagy, hogyan hordod ki a babákat? Hogy lesz erőd etetni? – Viki izgató mellei, amik a szex tárgyai voltak, a gyermekét fogják táplálni. Felfoghatatlan és ámulatba ejtő.

- A mammutokkal nem küzdhettek a nők, Szívem. Az volt férfi feladat, ez a miénk. – Ámulatba ejtő az is, hogy Vikit nem ejti ámulatba. Átveszi Zsolt tempóját, idomul ahhoz, hogy el kell felejtenie a játékos ki-besiklásokkal telt szikrázó perceket. Várja és örvénylik benne, ahogy Zsolt mélységeket szánt fel az ölében, gyakran naponta kétszer. Zsolt libidója nem szab akadályt a tömény babaprogramnak.

Éjjel Viki eljut a második kielégülésig, nem akar harmadikat, Zsolt azonban csillapíthatatlan.

- Add meg nekem, Kicsim! Ma este ott lehetek a tested mélyén. – Vagy: „Fogadj be! Hadd bújjak el valahol benned!” – Így telnek a korábban lángoló percek. – Ne haragudj, Kicsim! Kell a baba, alig várom. Sok vagyok? Nem tudok többet veled lenni.

- Türelmetlen vagy, Szívem! Zaklatott.  – Fárasztóvá válik Zsolt igyekezete, észrevétlenül szökik el az intimitás az édes percekből. Csendesíteni szeretné a görcsössé váló buzgalmat, fullasztóvá válik a gyereknemzés. Amikor megismerkedtek, Zsolt hamarabb beszélt a gyerekről mint a szerelemről. Saját fiúk, lányok, család nélkül Zsolt elveszett lenne.

Olvasd a facebookon a Csokrok nélkült már az inkubátorban, a kézirat elkészülte során!

Párkapcsolat - Csokrok nélkül, zárt csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr2215051614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása