Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az ujjak erőszaka
2019. június 02. írta: Adriana Motta

Az ujjak erőszaka

siras1.jpg

A laptopért és magának könyvért indul. A lépcsőn Kálmán jön szembe, kettesben vannak.

– Megáll! – Viki dermedten retteg. A férfi benyúl a térd felett végződő szoknyája alá. Viki mozdulni nem mer. – Az ügyvéd úr nem jelenik itt meg. Sorban adja a tanácsokat. Dögös kis nő, látszott, amikor érkezéskor megpillantottam. – Kizárólag Zsolt segíthetne, Kálmánnal nem ütköznek az alárendeltjei. Viki magára marad egy kisportolt, néhány évvel negyven felett járó férfival szemben. – Szobába! – A férfi ujjai csúsznak felfelé a harisnyáján. – Hallja, amit mondok? – A nő bólintani bír. – Akkor induljon! – Nincs hova, nincs hogyan menekülni. A szoba ajtaja előtt áll, beteszi a kulcsot, a férfi újra a szoknyája alatt van. Kinyílik az ajtó, be kell lépni. – Fekszik!

– Nem! – Megkapja a pofonját.

– Fekszik! – Fél, hanyatt fekszik az ágyon. – Nem csak formás, tesz is arról, hogy felajzza a férfiakat, biztos voltam benne, hogy harisnyatartót hord. Nem baszom meg, maga az ügyvéd úré! Tanul egy kis alázatot.– Viki az ágy melletti falra bámul, a férfi közelebb húzza az ágy végéhez. – Kitárja magát! – Nem ellenkezik, terpeszt. Kálmán szorítja a combjait, ujja a csiklóhoz ér, Viki felszisszen, a férfire kapkod a tekintete. – Falat nézi! – Viki festéshibát, rovart, pókot, bármit keres a falon, ami elvonhatná a figyelmét. A csipkedő, szorongató, simogató ujjakat érzi, mindenhol a combjai között. Annyit tehet, hogy közönyösen vár, amíg Kálmán befejezi. – Ne szégyenlősködjön! Ezerszer tették már meg magával. Mikor vitte Zsolt először más férfi ágyába? Válaszoljon, Viki!

– Semmi köze hozzá!

– Így is csinálhatjuk. Élvezte. Amit most fog érezni, olyan élménye még nem volt. A gyűlölettől fog duzzogni, miközben kielégül.

Az történik, amit Kálmán megígér. Percek alatt kitapasztalja mi az az erő és ritmus, ami a leghatásosabban gerjeszti a nőt. A kitartása eredményt hoz. Viki a gyűlöleten keresztül is elveszti maga felett a kontrollt, a teste ráhangolódik a hódításra.

– Hagyja abba!

– Mi a baj, Viki? A hangjában legalább annyi a kéj, mint az elutasítás. Nyugodjon meg, nem csalja meg a férjét! Erőszakkal lesz áldozat, de látni fogom, amikor a csípője reszket a gyönyörben. Az ösztönök, a hormonjai cserbenhagyják a szívét és a tudatát.

– Ne tegye, könyörgöm!

– Ügyes volt reggel az a csillapító hang. Sokat tanított magának Zsolt, Zsuzsa is így nyugtat engem. De idegenekkel ez nem működik. – Viki maga sem érti, nem taszítja a férfi, nem is vonzza, utálat nélkül fogja fel, hogy az erőszakkal együtt valóban orgazmusa lesz, a teste nem hagy választást. – Lazítson, Viki! Engedje el magát, akkor hamarabb szabadul! – Alig fejezi be a mondatot, Viki ritmusa elindul. Nem elég, hogy elindul, nem csillapodik. Az állapot, amibe a végeláthatatlan remegés sodorja, jobban hasonlít a kimerültséghez, mint a nyugalomhoz. Amint Kálmán szabadon engedi, azonnal oldalra fordul, a fal felé. Kálmán odaguggol, szemmagasságba. – Így jár, ha ellenáll. Nyújtja, fokozza a mámort, a késleltetés veszett kielégülésbe torkoll. Ha elmondja az ügyvéd úrnak, ő felbontja a megbízást. Sajnálnám, nemcsak nem ültettek le senkit, tárgyalásunk sem volt, mióta ő vigyáz ránk. Minden ügyben tisztázott minket még a bírói szak előtt. Miután nem függünk tőle, magát tucatnyi emberem találja meg, de nem ezért fog könnyeket ejteni a vőlegénye temetésén. Elmondja neki?

– Nem.

A fürdőszobában szedi össze magát, rendezi a ruháját, irigyli a tükörből tekintő nőt, nem neki kell visszamenni Zsolthoz úgy, hogy nem sejthet meg semmit. Valóban az történne, amivel a maffiózó megfenyegette, ha megtudná. Az arcát mossa, a sminkjét teszi rendbe, furcsa, de mégsem vágyik a tusoló tisztító vize alá.

Viki a teraszon könyvet olvas, amikor Zsolt befejezi a megbeszéléseket, a laptop az asztalon várja.

– Szórakoztató, amit olvasol? Alig haladtál vele.

– Nem voltál itt, mire visszaértem. Percekkel ezelőtt jöttem le ismét, összepakoltam a szobában. – Ebéd után fognak indulnak. – Lehet olyan, hogy nem akarod, mégis kielégülsz egy pasitól? – A felkavaró emlék nem hagy várakozást a kérdésnek.

– Az ösztöneid, a hormonjaid uralmáról kérdezel? Gyakorlott pasi kell hozzá, aki megbirkózik a kihívásokkal. Amikor bebújunk az ágyba a társas szexhez, szimpatikusak vagyunk vagy több. Amit kérdeztél, ott handicappel kezdődik az aktus, és tökéletesen kell kiválasztani a nőt, különben valós erőszak lesz belőle, nem késleltetett, veszett orgazmus.

– Csináltál ilyet? – Meghökkentő a részletes válasz, Zsolt ugyanazokat a szavakat használja, amit Kálmán.

– Nem, ne hülyéskedj! Te miért vagy rá kíváncsi? Ugye nem történt semmi? – Miközben válaszol a kérdésre, végigpörgeti magában az elmúlt napokat, rutinja van abban, hogy párhuzamosan beszéljen és gondolkodjon valami máson. Egyetlen lyukat talál az időben, bár Viki valóban becsomagolta a ruháikat, illatszereket mialatt az egyeztetéseket folytatta.

Olvasd a facebookon a Csokrok nélkült már az inkubátorban, a kézirat elkészülte során!

Párkapcsolat - Csokrok nélkül, zárt csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr4714875548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása