Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A pendrive titka
2019. május 04. írta: Adriana Motta

A pendrive titka

tonkre.jpg

A kék szemű lány pendrivot csúsztat Vikihez, amíg reggel Zsolt Ferivel beszél, kifogyhatatlanok az alapító-házigazda és a tulajdonos egyeztetni valói.

– Zsolt nélkül nézd meg! Tudd, ki a barátod!

Hétfőn reggel az irodában felkavartan teszi be a laptopba. Megdöbbentő egy órás felvétel. Képtelen megszakítani. Zsolt egy elegáns nővel tölti az időt. Szexuális együttlét, ölelkezésnek mégsem nevezhető. A nő idősebb, mint aki Vikinek a felvételt adta. Ismeretlen az iroda, a luxus bútorzat virágzó céget vezető üzletasszonyt sejtet. Zsolt öltönye, nyakkendője illik a berendezéshez. Hódítja a nőt, vérpezsdítően, erotikusan utasítja. Viki ezt a Zsoltot ismeri, az elegáns nő is képtelen ellenállni. A szex bugyrai egymást követik, kíméletlen szájszex, amit a nő visszautasítana, de a férfi legyőzi. A nő meztelen, Zsolt a nyakkendőt vette le, az inget meglazította és persze a nadrágját gombolta ki. A nőt a dolgozóasztal lábaihoz kötözi, földön térdelve esdekel, tekintete kér, könyörög, hogy a férfi ne folytassa ujjaival a behatolást. Már Zsolt is meztelen, a tehetetlen áldozat igyekszik ellenállni, reménytelenül.

Viki ébredne a rémálomból, nemcsak az arca falfehér, a keze is remeg, lábai reszketnek. A megbeszéléseit nem mondja le, szerződések aláírását különféle ürügyekkel halasztja el. Hibákat vétene, dekoncentráltsága miatt esélytelen, hogy tévedés nélkül fogalmazzon. Ki a férfi, akivel összekötni készül az életét? Habozva hagyja el az irodát, vásárolni megy a városba. Zsolt után akar hazaérni. Képtelen arra, hogy otthon rá várjon.

Szó nélkül teszi elé a pendrivot az íróasztalára, nem tud, nem akar semmit mondani, kifordul a dolgozószobából. Zsolt tíz perc múlva egy CD-vel és levelekkel követi a konyhába, nyugalma zavartalan.

farmer_es_bilincs.jpg

– Ez az én verzióm, elég ha az utolsó negyedórát megnézed. – A video folytatódik, az ismeretlen nő forrón, vad csípőtánccal, sikítva hatalmasat élvez. Pihenés után kacagva felöltözik, Zsoltot ismételten megcsókolja.

– Ez mi?

– Megvágott videó. A csalódás bosszúja, amiért nem lett kapcsolatunk.

– Ne szórakozz, Zsolt! A barátnőd volt, szexeltetek! Ki ez a nő?

– Alkalmi dugás volt, az egyik nő, akire emlékszem. A leveleiben, az e-mailekben kezdetben folytatást akart, aztán fenyegetett.

– Én is fenyegettelek volna azután, amit tettél vele.

– Viki! Szétszedte a testét az orgazmus! Így akarta. Ezért hívott magához.

– Hogy megerőszakold, hogy kikötözd?

– Egy megerőszakolt nő nem élvez. Mondjuk úgy, változatosság volt. A 3F-be nemcsak egyetemista lányok jártak. Azok a nők, akik a határaikat keresték, megtaláltak engem, Dokit, a fiúkat. Honnan van a pendrive? Hogy juttatták el hozzád?

– Reggel egy lány adta ide. Mi közöm van ehhez?

– A lány csupán postás volt, fizetett neki. Tisztában van vele, nem hagyom, hogy a közeledbe kerüljön. Nem azért, mert nem tudhatod, hanem feleslegesen felkavar. Ez is hozzátartozik a múltamhoz, de félreérthető. Ilyen nőknél kihívás volt megtalálni a pontot, amikor megvadulnak, de még nem erőszak, amit teszek. Nem felejt, bosszút próbál állni. Pár alkalom után hiába hívott, nem mentem, nem volt tovább. Lecsap a stabil kapcsolatomra, elégtétel lenne, ha szakítanál velem.

necc.jpg

– Tudtad, hogy felveszik? Ki vette fel?

– Tudtam, nála volt beállítva a kamera, az ő irodája. A felvételt tőle kaptam, azt hitte ajándékot ad.

– Miért tartottad meg? Vannak még ilyen filmecskék?

– Nála nincs, máshol lehetnek. Sose titkoltam a múltamat. Óvatosságból tartottam meg, arra az esetre, ha felbukkanna újra, igazam lett.

– Kapok még más nőktől?

– Lehet, néhányan hiányolták a folytatást. Megtalálhat, aki zaklatni akar. Kérdezz kérlek, mielőtt ismét kiborulsz! Bocsáss meg! Nem radírozhatom ki a múltamat – tehetetlen. Buja ötlet volt, amikor a felvételek készültek. Nem gondolt arra, hogy évek múlva a szerelmén állnak bosszút. Maga sem tudta, miért őrzi meg a videókat, leveleket, e-maileket. Önvédelmi reflex volt, ezek nélkül nem cáfolhatná a kiragadott részlettel okozott vádakat.

Olvasd a facebookon a Csokrok nélkült már az inkubátorban, a kézirat elkészülte során!

Párkapcsolat - Csokrok nélkül, zárt csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr9014805304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása