Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Előszobai letámadás
2019. június 20. írta: Adriana Motta

Előszobai letámadás

szemmaszk_es_selyemsal.jpg

Ha Lalo látogatást, kezdeményezést akar, megkapja. Nem korán fekvő, egyetlen dolgot kockáztat, hogy nincs otthon, legalább nem fogja sejteni a kútba veszett este 10 körüli próbálkozást.

- Gyere be! – tárja ki az ajtót. A dögös, csípőn nyugvó hosszított short nem éri meglepetésként Vikit. Nincs szüksége lehengerlésre, túl van rajta.

- Ezt akartad?! – a düh nyoma sincs a hangjában, határozottabb azonban nem lehetne. Olyan erővel, lendülettel és váratlanul löki meg a TEK-ben edződött, 190 feletti magas férfi mellkasát, hogy kibillen az egyensúlyából. A félmagas, négyfiókos szekrényre kell támaszkodnia az előszobában.

Viki tartja és kihasználja a váratlanság előnyét. Amíg a férfi azzal van elfoglalva, hogy stabilan álljon a lábán, lerántja róla a nadrágot, egybefogva az alsóval. Lalo elé térdel, aki már félkész, tenyerével, aztán szájával segít rá a férfiasságra.

- Alig vártam – becsukott szemmel, hátra hajtott fejjel rekedtesre sikerül a hang. – Folytasd!

Viki nyelve siklik végig a tövétől a hegyéig, majd vissza, a csúcsán köröz, leheletnyire érintve, közben a tenyerével átfogja és picit rászorít. – Lassíts, Cica! Lassíts! Ez így túl gyors lesz, élvezni akarlak még – ekkor kezdi uralni saját kéjes, derült égből rászakadt mámorát, lenéz a nőre. Rossz döntés volt. Viki egyszerre győzelemittas, birtokló és folytatásért lángol a tekintete, olaj a tűzre a férfinak. – Állj meg egy kicsit! – Valamit tennie kell, különben pillanatokon belül elsül, de még nem akarja. Belemarkol Viki hajába, lehetetlenné teszi a további mozdulatokat, le is húzza magáról a nőt. – Boszorkány vagy, de várj egy kicsit! – Ujjai szorításával veszi át az irányítást, diktálja a szünet hosszát. Lassul a légzése, amikor átfog a lány álla alá és emeli maga felé az arcát. – Lassan, ne kapkodj! Adj nekem időt, értesz hozzá, tudod, hogyan kell. Iszonyú jó, ne fossz meg tőle korán!

Viki eleget tesz a kérésnek, Lalo arca időnként kéjesen megfeszül, máskor mosolyogva néz le a lányra. – Vágytam rád! De nem hittem, hogy így kezded – mondja a kielégülés előtti pillanatokban. Még mindig a négyfiókos szekrénynek támaszkodva nyugszik meg, Viki a szőnyegen ülve várja az erőgyűjtést.

- Most te jössz! – fogja meg a kezét és vezeti a dolgozójába. Itt egyszemélyes heverőn szokott pihenni, ám ez nem az a pillanat, amikor Viki a meglepetésének és a kétségeinek adjon hangot.

Hanyatt fekteti a nőt, a csípője magasságában felé térdel. Basszus! Viki nagytotálban látja a meztelen pasit. – Ne mozdulj, ne tegyél semmit! – kéri Lalo. Csigalassúsággal halad végig a blúz gombjain. A nő feszes húrként van felajzva, ám a tempó semmit nem fokozódik, ugyanígy csatolja ki a melltartót is, hajol felé megcsókolni. Létezik az a hiány és vad hév, amikor egy protokoll-mesterből is ócska ribanc válik. – Mire vársz? Dugj már meg! – dühösen, nem vágyakozva tép a férfi hajába, legszívesebben lekeverne egy pofont csalódottságában.

- Azt előtted az előszobában, Cica! Időre van még szükségem. – A nő mérgesen markoló tenyerét a falloszához vezeti. – Inkább segíts!

Egy türelmetlen nőt nem romantikusan, gyengéden tesz  a magáévá, hanem keményen megdugja. Megvárja, amíg az erre szolgáló szerszám teljesen készen áll rá. Ujjaikat összekulcsolja, így szorítja az ágyhoz Viki kezeit a feje felé.  A nő képtelen mozdulni, csípője összjátékával járulhat hozzá a kölcsönös élvezethez. Úgy száll el, ahogy sejthető volt, hevesen, viharosan és zuhan utána mély nyugalomba.

- Nincs egy franciaágyad? – tér magához Viki, van ereje kérdezni.

- Ha lenne, nem itt feküdnénk.

- Hova vitted a lányokat?

- Nem Enikő lakásába. Kezdetben szállodákba, ahol pár órára kiadnak szobát. Nem kell az erkölcsrendészeten dolgoznod, hogy ismerd a címeket, ahova bizalommal mégy. Ha kimondom a szót „garniszálló”, egy ócska kupleráj jelenik meg a szemed előtt. Pedig léteznek kulturált helyek, akik az igényes házasságtörőkre specializálódtak, majd beosonunk egybe. Vettem egy garzont, amikor már képes voltam pár hónapos kapcsolatokban maradni.

- Azt akarod mondani, hogy …

- … hogy te vagy itt az első nő? Igen. Szeretsz nagyon korán kelni, vagy hazaindulsz most? Ha maradsz, akkor öt körül ébresztő lesz, holnap hatra be kell mennem.

- Öt körül – simul a férfihoz. – Bár valószínűleg nem ez lesz a legkényelmesebb éjszakám – mosolyog.

- Elférünk, ha szorosan hozzám bújsz – karolja át Vikit.

Olvasd a facebookon a Csokrok nélkült már az inkubátorban, a kézirat elkészülte során!

Párkapcsolat - Csokrok nélkül, zárt csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr4814903790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása