Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Váratlan erő
2019. május 04. írta: Adriana Motta

Váratlan erő

pasi.jpg

Zsolték táncolnak, megismerékedésük előtt pár hónapos vagy rövidebb kapcsolatai voltak, ilyenkor ő sem mozdult, vadászattal, szemlélődéssel kezdte az estét, amíg kiválasztotta aznapi partnernőjét. A fiúk az ismerkedés bevezető dalaira pördítik a lányokat, elköszönnek tőlük, ha három-négy szám alatt nem jelenik meg az összhang, a parázs a csajban. Dokival alig voltak huszonöt évesek, amikor kötetlen, szabados, mégis biztonságos, békés ismerkedési lehetőséget terveztek lányoknak, fiúknak. Mára az egyetemisták, végzés utáni jogászok, orvosok, mérnökök közismert párvadász házibulijává váltak, ahová kizárólag meghívással lehet bejutni. A zene első taktusaira táncba viszi Vikit, a zabolátlanul igéző vállak és csípőlejtések szenvedélyt keltenek. Mire a többiek rátalálnak mai csajaikra, Zsolték visszatérnek szobájukból, ahova a kora esti ritmus izzította őket. Ám csupán bemelegítés a meghitt együttlét, Zsolt tervei között zsúfoltabb lepedő szerepel.

Feri étlapja street food-ra emlékeztet, Viki a sült kolbász, rántotta, rósejbni bonyolultságú választékból kukoricás virsli salátával és gyümölcsrizzsel gyűjt erőt további táncokra. Gábor már zárt ajtó mögött élvezi két lány sóvárgását, Misi táncol a napi jelölttel, Géza aktuális barátnője Vikivel vacsorázik, Doki lődörögését a barátok veszik le, bohósága lankadatlan, két-három szám után egy italra meghívja a csajokat, újabb dalok után újabb nő iszik mellette egy koktélt.

– Miféle tanácsot tudsz te a lányoknak adni? Miért keresett a kis vörös? – Vikiéket a tánc pezsgése ismét összebújásba hajtja. Már a szobájukban vannak, itt kérdezi.

– Bármit. A pasija idegenkedik a játékszerektől. Doki szájából hitelesebb lett volna, hogy nem gyógyászati segédeszközök, de tőlem kérdezték. Mit nevetsz?

– A hálószoba fiókjaidra gondoltam. Ha pótszerek lennének, örök facérságra lennél kárhoztatva.

– Én is ezt mondtam nekik. Elijesztenélek a kérdésekkel, amiket kaptunk az évek alatt.

2_1v.jpg

– Melyik a legsablonosabb, Zso? A mély gyönyör? – a belépő Doki csatlakozik barátjához. – A társkeresők mellett érdeklődő párok is benéznek hozzánk, olykor csak két-három estére.

– Edzett a nadrágod, kis kitartás kellene még bele – évődik Zsolt.

– Baszd meg! Dumálgattok még a klubról vagy teszünk is valami célszerűt? – Türelmetlenebb Zsoltnál, meg sem érinthette Vikit, szigorú szabályuk, hogy mások előtt nem teszi. Viki irodájában a lányt szembesítette saját vágyával, a garázsban azonban önmaga lepődött meg Viki vonzerején. Hátulról öleli át, bújik a nyakába, nem fordíthatja el Zsolttól és nem állhat közéjük. Akkor hármas az együttlétük, ha kettőjük fizikai kapcsolata alatt Zsolt tekintete fürkészheti a nőt.

– Baj lesz a nadrággal! – Dokit provokálja, Vikivel alig törődik. Pusztán arra figyel, hogy kellemetlen mimika ne jelenjen meg az arcán. Birtoklással és büszkeséggel tölti el a Vikiből áradó, Dokit elárasztó, szabadon áramló vonzás. – Folytasd! – átragad a szenvedély. Önmagukat elvesztő nők árnyai járják át, akik örömmel adták testüket ebben a szobában egyszerre mindkét kéjvadász kezére. Megragadja kedvese arcát, nem csókolja, hanem falja ajkait, pusztán egy nőt érez a több tucatból, gátlástalanul garázdálkodhat vele. Megteszi. Egyik kezével bár nem szorosan, de átfogja a nyakát, másikkal a blúzát veszi le, majd a lány fejét önmaga mellkasához szorítja, hagy utat a levegőnek, tágasabb rés nem marad köztük, érdektelen, hogy ez kellemetlen a nőnek. Eközben Doki megmenti nadrágját az ondóázás megismétlődésétől, derekánál fogva bedönti Vikit, Zsolt stabil erővel tartja a lányt, mozdulhatatlanná teszik. – Mi a faszra vársz? Miért nem vetted már le azt a rohadt melltartót? – Nem engedi el a prédáját, Viki gépiesen tesz eleget az utasításnak.

– Zso, békésebben! – A kielégült barátnak tűnik fel a bántó keménység.

– Nyugi! Ne féltsd! – alig-alig, de szelídül. – Nézz rám, Kicsim! Nem lesz semmi baj! Akarod te is. – Nem veszi észre vagy nem akarja észrevenni a félelmet kedvese arcán. – Különben nem adtad volna a bugyidat Dokinak!

megbocsatas.jpg

– Gyere, Vica! – Doki veszi át a támasz szerepét, Viki háta mögött marad, az arcát fordítja a csókhoz és nyúl előre a melleihez. – Kemény kis bimbókkal tüzelsz! A nyelved kérem! – Miközben Doki megkapja, Zsolt a nőt elölről tapintat nélkül magáévá teszi. Viki kiszolgáltatottságát Doki csiklócirógatással fordítja orgazmusba. Ennek ellenére a lány sírás határára sodródik, Zsolt érthetetlen durvasága nem puhul. Doki öleli a nőt, reménytelen kedvese törődését pótolni, mégis igyekszik biztonságot, védelmet nyújtani.

– Zuhanyozni szeretnék – Dokinak szóló segélykérés. „Zuhanyozni” az észhez térítő szó. Azaz lemosni, ami történt velem, rajtam.

– Ne haragudj! – Viki nem utasítja vissza Zsoltot, a felejtés kísérlete meghitt csókkal veszi kezdetét. Megbocsátó, bolyhos fürdőlepedőbe bugyolált nő lép ki a meleg vízsugár alól.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr514805202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása