Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Tabuk tabuja
2019. április 25. írta: Adriana Motta

Tabuk tabuja

vizes_haj.jpg

A szobába érve Zsolt nem tűr várakozást, a bezárt ajtóhoz szorítja Viki karjait, feje felett egy kézzel lefogja.

- Mi a fenét csináltál a zuhany alatt? - meglepetése nem csillapodik. Viki kacagva tapasztalja meg erotikus erejét. A melleivel izgatta fel, Zsolt  azokat kényezteti, élvezi, nyomakodnak a szájához. - Játssz nekem magaddal! Csináld, Kicsim! – kéjes utasítás. Bizonytalanul ér magához. - Csak a bimbók, Vadóc! - A férfi hangjára egy ujja körbejár a cicijén. Zsolt a lány másik tenyerét duzzadó férfiasságára teszi. - A nyelved akarom! - Viki letérdel, ráhajol, keze is kalandozik, hátrafelé siklik tovább. - Mi a lószart csinálsz? - nyögésnél nem telik többre. Viki a medencéből, a zuhany alól magával hozta a gátlástalanságot, szemérmetlenül kíváncsivá válik. Milyen érzés lehet a behatolás? Lazító körözés után a férfiban van mutatóujja. - Baszd meg! - belemarkol Viki tarkójába, fáj, úgy húzza a haját. Zsolt lángba borul, nem érzett még ilyet és Viki folytatja. - A kurva életbe, mit csinálsz?! Fejezd be! - hangja nincs, az is rekedt. A lány nem hallgat rá. - Hagyd abba, te ribanc! - először éli meg, hogy a határait feszegetik. A kéjvágy hárítássá törik. Szabad kezével kitekeri a szemtelenül pimasz női csuklót, a fájdalomtól Viki földre rogy, Zsolt felbőszült tekintete alatt lego kockákra hullik szét. A férfit maradék józansága megvédi szidalmazó szavak kimondásától, villámló szemei mellé felesleges.

- Ne haragudj! - nem bánja az elmúlt perceket, megengedheti magának, Zsolt is időről-időre gátlástalanul játszik. De szelídsége csillapíthatja a dühödt férfit, aki mámorból zuhant méregbe.

- Átléptél egy határt.

- Te is szoktál. - Válaszként a szavak emberének elakad a hangja, mintha szíven döfnék, ezt érezheti kedvese, amikor eltökélten tereli őt új utakra? Homlokával a falhoz dől, az ablak előtti falevelek szellősusogása tölti be a szoba csendjét. Enyhülő pillantással figyeli a padlón kuporgó félmeztelen, szorongó nőt.

- Figyelj, ezt nem kellett volna! - leguggol elé, két kézzel markolja át a vállait.

- Sajnálom - immár állják egymás tekintetét. - Zuhanyozni szeretnék, egyedül. - Vajon Zsolt érzi, hogy megalázó, ha saját vadsága mellett Vikit csaknem keresztre feszíti a merészsége miatt?

bugyi_le.jpg

A zuhany csobogását fotelben ülve hallgatja végig, túlreagálta Viki pajzánságát, tapintatosabban kellett volna véget vetnie a kellemetlen fürkészésnek. Vikit fürdőlepedő öleli körbe, amikor bezárja maga mögött a tusoló ajtaját. Zsolt megkönnyebbül, köntösre számított, masszívabb elzárkózást mutatna.

- Ne haragudj! - lép a lányhoz. - Durva voltam. - A vágy csupán megpihent, Viki vizes hajának látványa bevillantja a wellnessben lecsorgó habfodrokat. Óvatos csókkal próbálkozik, Viki elfordítja a fejét. - Most már tudom, milyen amikor fel akarlak falni.

- Miért nem szóltál hamarabb?

- Nem tudom, akkor pattant el valami. Igazad van, de ne duzzogj! - Viki hagyja a lágy csókot.

- Szemtelen voltam.

- Felejtsd el! Vizes a hajad - mosoly kíséretében csavarja ki, cseppek hullanak a padlóra. Mindketten törülközőben, Zsoltnak a derekán, letagadhatatlan hatást mutatva.

- Látom, nem haragszol! - sejtelmesen kuncog.

- Perverz őrült vagy, ezért szeretlek.

- Állva folytatjuk vagy az ágyban? - letekeri a férfiról vágyát nem titkolható textilt. - Fel kell tűznöm a hajam, eláztatjuk az ágyneműt. - Visszamegy a fürdőszobába.

- Mi a franc? - Zsoltnak másodszor akad el a hangja, amikor Viki ismét megjelenik. Érezte, hogy vánszorog az idő, azt hitte, büntetés. A mályvaszínű fűző pusztán a push up hatást biztosítja, nem takar felül, alul semmit, a nő csípőjéig ér. Észvesztőek a karcsúsított derék alatti és feletti fedetlen kéjzónák.

- Szóval szemtelen vagyok? - viháncol, miközben az ágyon Zsolt hasára ül. - Ne leskelődj! - ujjait végighúzza a férfi szempilláin, lecsukva azt. Viki mocorog rajta, tüzelve próbálja elképzelni, milyen meglepetést tartogat még a mályva-fűző után. Nem lát és alig hall a hasán csúszkáló lucskos női csípő, a felajzott várakozás hatása alatt. - Még nem nyithatod ki! - vággyal fűtött. Nyaldossa Zsolt jobb karját bicepsztől a csuklóig, fel kell emelnie az ágy rácsához, hogy hozzáférjen.

- A kurva életbe! - őszinte a düh. Tökéletes volt a figyelem elterelése. Hogy a fenébe használhatja Viki ilyen ügyesen és csendben a bilincset? - Hova dugtad el?

bilincsv.jpg

- Az ágy alá.

- Viki, ne folytasd! Tervezted. - Soha, egyetlen nő nem hozhatta magatehetetlen helyzetbe.

- Figyelj, ne rángasd! Nem szexshopban vettem, rendőrségiek. Hacsak nem akarsz lehorzsolt, árulkodó csuklókat.

- Csuklókat?

- Igen - céltudatosan kerekedik a férfi felé. Szó szerint, az arca felett térdel, kezében a másik a bilinccsel.

- A kurva életbe! - rángatja a fejét, miközben a lány szemérme nagytotálban mutatkozik meg. - Viki, kérlek, ne csináld! - A bilincs valóban erősen fogja, horzsolások árán sem szabadulna. - Honnan szerezted őket?

- Egy jóbaráttól, megtanította a használatát is, téged óvott a kétbalkezemtől.

- Persze, meg odaadta a bilincseket. Hogy rohadna meg!

- Pssz! Csúnyán beszélsz, Szívem! - csókkal vet véget a káromkodásnak. Hat a csábítás, Zsolt dühe és vágya is megtorpan, ám képtelen ellenállni.

- Folytasd! Kérem a nyelved! - szabad kezével tarkójánál fogva magához szorítja a nőt.

- Ne ellenkezz! Kérem a másik kezedet is, úgysem szabadulsz! - Viki átfogja a csuklóját, a bilincs másik fele az ágy rácsán kattan, miközben olyan közel ül Zsolthoz, hogy öle élvezheti a férfi száját.

- Lalo vagy Géza, más nem lehetett.

- Ha ők megmondják, megtudod. De ha rossz helyen érdeklődsz, lebukhatsz! – igéz, csalogat, édesgeti a buja fogságba szorult férfit.

- Bízd rám, mit tudok meg! Gyere vissza, te kis cafka! - Viki öle elhagyta az ajkait. - Szeretném, ha így élveznél! - „Szeretném”: nem Zsolt szava, szabadulna a helyzetből, ám csupán egy úton teheti, a Viki által kijelölt úton. Eléri Vikinél az első nyalakodó orgazmust, majd a másodikat. Ekkor siklik rá, fogadja magába a lány, és gerjeszti tovább. Nem mozog olyan tempóban, ami elég lenne a kisüléshez, viszont homorítva tolja előtérbe a ciciket, miközben mindkét tenyerével a saját tarkóját támasztja. - Brutálisan vonzó vagy!

- Sokáig bírod, de most addig, amíg én akarom!

piros_cipov.jpg

- Nem félsz a büntetéstől?

- Nem, mert piszkosul fogod élvezni! - lehajol csókolózni.

- Túl jó tanítvány vagy - falja a nőt. Teste feladta az ellenállást, Viki nem kínálja azt a ritmust, ami megkönnyebbüléshez vezetne, minden izma feszül a kéjtől, a kielégülés hiányától, mert ez már egyre sürgetőbb hiány. - Folytasd, Kicsim! - folytatni kell. Elveszne, ha a lány most eltűnne, a gondolatát sem viseli, hogy megszakad a szemtelenül indult mámor. Viki elengedi az egyik kezét, saját fenekére helyezve üzeni, visszaadja a szabadságot, a férfi önmagához hangolhatja egybeolvadásukat.

A föld megszűnik forogni, a hold lepottyan az égről, a Vénusz jön fel helyette. Pápai Zsolt elveszti a kontrollt saját maga felett, nem ura a testének. Viki kezében van mindene, a gyönyöre, az élete. Nem tudja, hol van, nem tudja, mi van körülötte, Viki szája és öle a világ. - Abba ne hagyd, baszd meg! - a női hüvely magába szorítja, Zsolt a kilövellés után sem nyeri vissza az irányítást ágyéka felett, kifáradás csitítja el lökéseit.

Mozdulatlanul dolgozza fel a totális kontrollvesztést, esélye sem volt, hogy hatással legyen arra, ami történik. - Édes Őzikém, mit csináltál velem? Mit kérsz, mit tegyek? - bármivel viszonozná, bármit megtenne, amit a lány kér. - Te, boszorkány! Elraboltál.  - Viki büszkén mosolyog, több mint mosoly, hang nélkül nevet.

oltony.jpg

- Üzeneted jött - Viki figyelmezteti, sms érkezett az ügyfelek által ismert számra. Zsoltnak eszébe sem jutott kikapcsolni amikor a vizes hajú lány lerohanta. Visszaérkezik térben és időben, láthatóan fogalma sincs, hogy keresték.

- Nem jött, hallottam volna. - Viki valóban süketté tette az elképzelhetetlen aktussal.

- Nézd meg a mobilodat!

- Igazad van. Bocs, ez fontos, fel kell hívnom … Pápai Zsolt! Keresett, Norbert.

- …

- Biztos vagyok benne. Van más megoldás is, de az a börtönbe vezet.

- …

- Döntse el, mit akar! Szabadon maradni vagy plusz harminc CD-t eladni!

- …

- Hétfő reggelig határozzon! Le kell állítsam az embereimet, ha visszakozik.

Nem fejezi be a telefonálást, újabb hívást indít.

- Szia! Attila, Szabolcsi tárgyalásán rendben lesztek?

- …

- Melyik bejáraton viszed be?

- …

- Tökéletes. Még mindig vannak ötletei. Ha hétfőn is bizonytalan, visszalépek.

- Szex után, egy szál… pléd alatt intézkedtél? – Viki kuncog.

- Sejtheted, hogy muszáj volt.

 

Olvasd a facebookon a Csokrok nélkült már az inkubátorban, a kézirat elkészülte során!

Párkapcsolat - Csokrok nélkül, zárt csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr10014785034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása