Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szüzesség
2019. október 04. írta: Adriana Motta

Szüzesség

szuzesseg.jpg

Balázst a házigazdák újabb és újabb kihívások elé állítják a 3F-ben, Zsolt után ők is kifelé tekingetnek, várják a saját Vikijüket. A klub hagyományait folytató tüzes mégis körültekintő srácokra, férfiakra bíznák az újabb, fiatal generációt vendéglátóként. Zsolt stafétabotját Misi vette át, Viki öccsét Gábor hívta meg közös munkájuk alatt. Alkalmanként más mentor tanácsai segítenek, a jövőben Misi társanként őrizheti a szikrázó nyugalmat. Misi az egyik legnehezebb kihívás elé állítja. Egy másik sráccal együtt hívja ki a teraszra, Balázs az arcot ismeri, még nem beszélt vele.

– A nővérem azt mondta a pasijának, hogy nem ő az első komoly kapcsolata.

– Komoly kapcsolat? Ez nem a szex szinonimája, de te arra gondolsz. A nővéredet még nem dugta meg senki? És akkor mi van? – Balázs Zsolttól és Dokitól tanulta a szókimondást.

– Várj, Balázs! – Misi inti türelemre.

– Hozzátok szeretne jönni – ad választ a harmadik fiú.

– Balázs, ezt nektek kell megbeszélni! – Misi kiszáll az egyeztetésből. Balázs rezdületlen arca közelebb áll Zsolt pókerarcához, mint Doki titokzatos bohóc mosolyához.

A következő klubeste előtt Misi készíti fel Balázst.

– Voltál már szűz lánnyal? Eggyel sem? Nincs különbség. Érezheted a puha akadályt, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy az ismeretlentől fél, talán mástól is, aztán megkönnyebbül.

– Mióta csinálsz ilyet?

– Itt tanultam én is Dokiéktól. Előtte egy csaj volt. – Minden este az aktuális kalandról beszéltek Balázsnak, a jövőről sose. Az első éjszaka feladata az utolsó, amivel az új házigazdák szembesülnek, szükség van erre a tapasztalatra is. Az első szűz lány adatik nekik, amióta Balázs készen áll rá, ő is most tudja meg. – Te ki ne zökkenj! Te is izgulni fogsz, de annál rosszabb nincs, ha vak vezet világtalant.

– Miért nem a fiújukkal fekszenek össze? Miért ide jönnek?

– Hallottad. Néhányan azt hiszik, elveszítik a pasit, mert érintetlenek maradtak. Akkor inkább velünk legyenek, mint egy évfolyamtársukkal vagy a szomszéddal.

Balázst Gyöngyi öccse mutatja be a lánynak. Gyöngyi beszélgetni szeretne, nem táncolni, a kertben már hűvös van, a fiú a hallban keres intim sarkot, ahol hallják egymást.

– Miért engem választottál? – Felesleges időhúzás bármilyen formalitás.

– Kétszer voltam itt az öcsémmel, azért gondoltam rátok. Hirdetést nem adhatok fel.

– Sajnos olvastam már ilyet a neten. A gyűrűt a barátodtól kaptad? – Tenyerében tartja Gyöngyi gyűrűt hordozó kezét.

– Nem. Ballagásra a szüleimtől.

– A barátodtól milyen ajándékot kaptál?

– Bonbont és gerbera csokrot.

– Csokrot ad? Én egy szál virágot viszek. – Nem engedi el a lány kezét, a tenyerét cirógatja. Gyöngyi kacagva húzza el.

– Nem akarod vagy csikis vagy? Megcsókolhatlak?

– Persze. Csiklandozol.

– Folytathatom? – Balázs nem csókol, nyelvével kényezteti a lány ajkát. – Ne félj! Bízz bennem!

– Voltál már így?

– Szűz lánnyal? Egyszer. Alig éreztem, amikor átszakítottam.

A szobában folytatódik Gyöngyi bátorítása.

– Adhatok puszid a melledre? – a lány válaszul veszi le a blúzát. – Hagyd! Majd én! – A blúz levétele is alkalom a csókokra és a simításokra. – Duzzad a bimbód. Szereted a szexet. Hány szál volt a legnagyobb virágcsokor?

– Kilenc, az egy hónapos évfordulónkra kaptam. – A fiú arra gondol, nem túl óvatos-e. Elhessegeti a kérdést, most nincs olyan, hogy túl óvatos. A bugyiba nyúl a keze. A nő megállítja.

– Lassabban! – Balázs csakugyan nem lehet túl óvatos.

– Megnézhetem. Azt megengeded? – Egy vadidegen nőt készül megdugni, akivel táncolni sem ment volna el. Ráhangolódásban nem reménykedik, elmúlt lányok testbeszéd-emlékeiben bízik. Visszatér a cicihez, amit önfeledten enged a nő. Bugyin keresztül tapintja a Vénusz-dombot, majd lejjebb. A lány nem hárítja el.

– Akarod?

– Igen.

– Félsz?

– Igen.

– Megnézhetem a puncidat? Csak nézném. Nem érek hozzá – a bugyi lehúzása közben mondja. – Megmutatod bugyi nélkül? Nagyon szép. – Gyöngyi apró háromszög alakú intimfazonnal hívogat. – Pettingeltetek a héten? Simogatott alul?

– Megpróbálta.

– Titkot rejt a háromszög. Hagy fedezzem fel! Óvatos leszek, mint a felfedezők. Afrikában kalandozunk vagy a Seychelle-szigeteken? Engedd! Bízz bennem!

– A szigeteken – kacag a lány.

– Ez az, nevess! – Balázs szája járja be a fazon alatti területet. A nő ismét taszítaná el. – Fáj?

– Igen.

– Biztos? Tárd fel nekem ezt a szigetet!

– Nem tudom. Lehet – folytatódik a nevetés.

– Láthatom, hogy szűz vagy-e? – széttolja a két térdet. – Félsz?

– Kicsit.

– A hasadra adhatok puszit? – a puszi és a férfi szája lejjebb kalandozik.

– Nehh! – sekélyes a húzódozás.

– Ne félj! Finom lesz. Fáj?

– Ihgen.

– Adok még puszit, hogy ne fájjon – a puszikból csiklószopás lesz. – Megfogod? – Nadrággal takart ágyékára teszi Gyöngyi tenyerét. – Ne nézz ide! Csak hagyd! Simogattál már pasit – a fiú leveszi a nadrágját. A lány bátortalan. – Adj rá puszit! Csak egy puszit! Csukd be a szemed! – Balázs hiánytalanul tettre kész. – Nedves a puncid! Magadnak csináltad már? Add ide a kezed! – Gyöngyi ujját a csiklóra helyezi – Magadra figyelj! Ahogy jó neked, úgy folytasd! – A lány nevet és felszisszen egyszerre. – Csikis?

– Igen.

– Félsz?

– Ihgen.

– Megpróbáljuk! Nem teszem be, ne félj! Csak simogatlak vele – a csiklómajszolást felváltja farkának kemény csúszkálása a szeméremajkakon és közöttük. Hangosodnak a nyögések, lihegések. – Nem teszem be, csak bekukkantok. Szólj, ha fáj! Abbahagyom –  a makk tűnik el a lányban.

– Nehh!

– Félsz vagy fáj? Őszintén! Nem fájhat, még sehol nem vagyok.

– Félek.

– Ne izgulj! Ide nyúlsz? Ide nyúlhatsz közben. Megállíthatod, ha akarod – a lány kezét a félig behatolt falloszhoz vezeti. A lány nem érinti. – Bízz bennem, azért jöttél hozzám! Hadd csókoljalak! – Nyelve köröz Gyöngyi ajkán, aztán ujja hatol a nő szájába. – Mehet? Figyelj!

– Ohh! Jaj! Ohh! Jaj!

– Nyugalom, ne mozdulj! – A kedvességet határozottság váltja fel. Túl kell legyenek rajta, anélkül nem mennek ki a szobából. A 3F-ből házigazda nem távozik dolga végezetlenül.

– Ohh! Jaj! Nee! – A lány menekül, Balázs előrejutása megállíthatatlanná válik, Gyöngyit a csípőjénél fogja le, erővel kell tartani a mélyre hatoláshoz.

– Nézz ide! Túl vagy rajta! – Kicsúszik, vércseppek vannak a farkán. A tettrekészség mit sem csökken. Gyöngyi elfordítja a fejét. – Elég, ha megérinted – ráteszi a nő ujját a véres nyomra. – Nézd meg! Megtörtént. Pihenj! – Ásványvizet bont. Dokitól tanulta. Akkor teszik, ha időt kell nyerniük, most a nő érzékenysége ezt kívánja. – Fáj még? Folytatjuk?

– Nehm tudom – megérkezik a megkönnyebbülés, amiről Misi beszélt.

– Próbáljuk meg! Engedd a kezem! – Gyöngyi orgazmusát Balázs ujjai a mámorpöttyön valósítják meg. Ezután dugja meg a nőt, a bevált csókok, kényeztetés, cici-nassolás özönei közepette. – Gyorsabban vagy lassabban akarod?

– Így! – Őszinte és támogató az egyetértő szó.

Olvasd a facebookon a Csokrok nélkült már az inkubátorban, a kézirat elkészülte során!

Párkapcsolat - Csokrok nélkül, zárt csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szexandhealth.blog.hu/api/trackback/id/tr5615193260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása